Premier League (17:00)

Με τους «μεγάλους» της Πρέμιερ Λιγκ να μην έχουν αγωνιστεί ακόμη, η Νιούκαστλ βλέπει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει βαθμολογικά. Για να το καταφέρει αυτό πρέπει να επικρατήσει της Σουόνσι. Στην έδρα της Γουλβς η φορμαρισμένη Στόουκ. Ευκαιρία να ξεπεράσει το ευρωπαϊκό σοκ έχει η Φούλαμ κόντρα στην Μπόλτον.



Premier League (17:00)

Φούλαμ – Μπόλτον

Μάχη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στο «Κρέιβεν Κότατζ» το Σάββατο (17:00) όπου η Φούλαμ που βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας Μπόλτον. Σημαντική ανάσα η νίκη και για τους δύο αντιπάλους.

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

Γουλβς –Στόουκ

Τρόπο να περάσει από την έδρα της Γουλβς (Σάββατο, 17:00) θα προσπαθήσει να βρει για ακόμη ένα χρόνο η φορμαρισμένη Στόουκ, αλλά οι πάντα επικίνδυνοι «λύκοι» δεν της το έχουν επιτρέψει αυτό από το μακρινό 1967!

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Μπλάκμπερν - Γουέστ Μπρομ

Με σύμμαχο την παράδοση και τις πρόσφατες εμφανίσεις της, η Μπλάκμπερν υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ και ψάχνει τη νίκη που θα τη φέρει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι φιλοξενούμενοι.

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Νιούκαστλ – Σουόνσι

Να πάρει τη νίκη που θα τη φέρει και πάλι μέσα στην πρώτη εξάδα θέλει η Νιούκαστλ, η οποία έχει χάσει έδαφος στις τελευταίες αγωνιστικές. Αντίπαλός της η φορμαρισμένη Σουόνσι, η οποία στα μισά παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχει δεχθεί γκολ!

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Έβερτον – Νόριτς

Μια προβληματισμένη Έβερτον και μια ανεβασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά Νόριτς θα αναμετρηθούν στο «Γκούντισον Παρκ». Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τρόπο να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και τους φιλοξενούμενους να δώσουν συνέχεια στο πρόσφατο σερί τους.

Δείτε το preview της αναμέτρησης