Νέος Σκρουτζ ο Μπαλοτέλι!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται ότι άγγιξε τον Μάριο Μπαλοτέλι που την παραμονή πήγε στην εκκλησία, δίνοντας χρήματα για τους φτωχούς, ενώ νωρίτερα κέρασε τους θαμώνες μιας μικρής παμπ!



Νέος Σκρουτζ ο Μπαλοτέλι!

Για μία ακόμη φορά ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι εκπλήσσει τους πάντες! Την παραμονή των Χριστουγέννων μαζί με την φίλη του Ραφαέλα Φίκο πήγαν σε μια μικρή και ολίγον... άθλια παμπ που λεγόνταν «Τudor»στο Πιλ Χαλ και κέρασε τους θαμώνες αφήνοντας 1.000 λίρες. Ο ίδιος επέλεξε να πιει ελαφρά ποτά, καθώς ακολουθούσε το ματς της Δευτέρα, στην Boxing Day.

Στη συνέχεια πήγε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στην περιοχή Τσόρλτον του Μάντεστερ και παρακολούθησε τη βραδινή λειτουργία, αφήνοντας μάλιστα και 200 λίρες στο παγκάρι της εκκλησίας.

Για όλα αυτά υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ σύμφωνα με κάποιες άλλες φήμες, κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο του κάποιες ημέρες νωρίτερα και ντυμένος Αγιος Βασίλης έριχνε χρήματα από το παράθυρο! Οπως και να έχει ο εκκεντρικός Ιταλός θυμίζει την ιστορία του τσιγγούνη Σκρουτζ που μετά την επίσκεψη του πνεύματος των Χριστουγέννων άλλαξε και έγινε ένας γενναιόδωρος άνθρωπος!