Premier League Preview

Με το νικηφόρο άνοιγμα της αυλαίας της 19ης αγωνιστικής από τη Λίβερπουλ την Παρασκευή, το κυρίως πιάτο της ημέρας είναι στις 17:00 με τους υπόλοιπους διώκτες της τετράδας να έχουν ανάλογους θετικούς στόχους. Τότεναμ, Τσέλσι και Άρσεναλ ρίχνονται στη μάχη… των γιορτών.



Premier League Preview

Σουόνσι-Τότεναμ

Στο γήπεδο της Σουόνσι δοκιμάζεται η Τότεναμ που θέλει να αποδείξει ότι οι στόχοι της τη φετινή σεζόν δεν έχουν ταβάνι. Εντός έδρας οι «κύκνοι» είναι δυνατοί και το εκμεταλλεύονται, αλλά η φόρμα των «σπιρουνιών» είναι εντυπωσιακή και η διαφορά από την κορυφή παραμένει μικρή.

Δείτε εδώ το preview της αναμέτρησης

 

Άρσεναλ-ΚΠΡ

Να καταφέρει να βρεθεί εντός τετράδας όσο πιο σύντομα γίνεται θέλει η Άρσεναλ που υποδέχεται την ΚΠΡ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «ρέιντζερ» βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και οι «κανονιέρηδες» δεν σκοπεύουν να τους επιτρέψουν να τη βελτιώσουν τώρα.

Δείτε εδώ το preview της αναμέτρησης

 

 

Στόουκ-Γουίγκαν

Να επανέλθει στις νίκες θέλει η Στόουκ που υποδέχεται τη Γουίγκαν στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το δρόμο για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και το Μπριτάνια δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενη έδρα.

Δείτε εδώ το preview της αναμέτρησης

 

 

Τσέλσι – Άστον Βίλα

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι υποδέχεται την Άστον Βίλα με στόχο την επιστροφή στις νίκες, ούτως ώστε να μην απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε εδώ το preview της αναμέτρησης

 

 

 

Μπόλτον – Γουλβς 

Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τη «μάχη» της ουράς διεξάγεται στο «Ρίμποκ», με τη 19η Μπόλτον να φιλοξενεί τη 17η Γουλβς και τις δύο ομάδες να… καίγονται για βαθμούς! Αμφότερες μετρούν μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και μάλλον φυσιολογικά έχουν… μπλέξει σε περιπέτειες!

Δείτε εδώ το preview της αναμέτρησης

 

 

Νόριτς – Φούλαμ

Να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών και να ολοκληρώσουν με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους για το 2011 θέλουν Νόριτς και Φούλαμ, που κοντράρονται στο «Κάροου Ρόουντ».

Δείτε εδώ το preview της αναμέτρησης