Premier League Preview

Μετά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Κύπελλο και Κάρλινγκ Καπ, οι ομάδες στην Αγγλία επιστρέφουν σε ρυθμούς Πρέμιερ Λιγκ το Σάββατο στις 17:00. Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τις ομάδες του Μάντσεστερ και την Τότεναμ να συνεχίζουν την κούρσα πρωταθλήματος, μακριά από τους υπόλοιπους. 



Premier League Preview

Μαν.Γιουνάιτεντ-Μπόλτον

Συγκάτοικο έχει αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την Τότεναμ να προσθέτει ένα ακόμη βάρος στους πρωταθλητές Αγγλίας. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η οποία υποδέχεται την Μπόλτον, με τους «τρότερς» να χάνουν τον Γκάρι Κέιχιλ, την τελευταία στιγμή.

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 


Τότεναμ – Γουλβς

«Τα όνειρα των εραστών ποτέ δεν σβήνουν» και η Τότεναμ …ερωτοτροπεί συνεχώς με την κορυφή της βαθμολογίας. Οι Λονδρέζοι υποδέχονται τη Γουλβς, θέλουν να μείνουν στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη και ελπίζουν σε συνέχιση της …ονειρεμένης παράδοσης υπέρ τους, στα παιχνίδια με τους «λύκους».

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Τσέλσι - Σάντερλαντ

Την ανεβασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά Σάντερλαντ υποδέχεται η Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να ψάχνουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να κρατήσουν την τέταρτη θέση. Προβλήματα για τους γηπεδούχους, κόντρα στην παράδοση θα προσπαθήσουν για την έκπληξη οι «μαυρόγατες».

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Λίβερπουλ - Στόουκ

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη της επί της Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Στόουκ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να μπει στην πρώτη τετράδα. Μοναδικό πρόβλημα ο Τζέι Σπίαρινγκ για τους γηπεδούχους, πολλά τα ερωτηματικά για τους «πότερς».

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 

 

Μπλάκμπερν – Φούλαμ

Από τη μια η Μπλάκμπερν με τα τόσα προβλήματα και την γκρίνια να περισσεύει και από την άλλη η Φούλαμ, η οποία –μετά από καιρό- δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Τα «ρόδα» υποδέχονται τους «cottagers» σε έναν αγώνα που η νίκη θα δώσει στους γηπεδούχους το …φιλί της ζωής.

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 


Άστον Βίλα – Έβερτον

Συγκοινωνούντα δοχεία οι δύο σύλλογοι τον τελευταίο καιρό. Στη μέση της βαθμολογίας, προερχόμενες από ήττα αναμετρώνται το Σάββατο στις 17:00 με έναν Ιρλανδό να κάνει ντεμπούτο από κάθε πλευρά! Ο Ρόμπι Κιν και ο Ντάρον Γκίμπσον ντύνονται «χωριάτης» και «ζαχαρωτό» αντίστοιχα για πρώτη φορά.

Δείτε το preview της αναμέτρησης

 


Γουέστ Μπρομ – Νόριτς

Η χειρότερη εντός έδρας επίθεση… υποδέχεται μία από τις χειρότερες εκτός έδρας άμυνες το Σάββατο στις 17:00 με τους δύο συλλόγους να απέχουν πολύ και παράλληλα μόλις τρεις βαθμοί. Απέχουν πολύ σε ψυχολογία με τα «καναρίνια» να βρίσκονται σε υψηλές πτήσεις και απέχουν και έξι θέσεις στη βαθμολογία, αλλά με ένα παιχνίδι όλα αλλάζουν.

Δείτε το preview της αναμέτρησης