Θέλει να προλάβει το Μουντιάλ ο Λένον

Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Άαρον Λένον, με την Τότεναμ να τον περιμένει για να ενσωματωθεί με την ομάδα και τον ίδιο να αγωνιά για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.



Θέλει να προλάβει το Μουντιάλ ο Λένον

Ο 22χρονος πλάγιος μέσος δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής μέσα στο 2010, έχοντας μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για παραπάνω από δύο μήνες, λόγω προβλήματος στη βουβωνική χώρα. Εκτός αυτού, αντιμετώπισε ακόμη ένα πρόβλημα, που του απέφερε μεγαλύτερη καθυστέρηση στην επάνοδό του στα γήπεδα. Από τη μεριά του, ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, περιμένει τον Λένον όταν αυτός θα είναι 100% έτοιμος, ενώ εύχεται ο ποδοσφαιριστής του να προλάβει το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στη Νότια Αφρική.

«Πιστεύω ότι θα προλάβει. Ελπίζω να μας βοηθήσει πριν τη λήξη της φετινής σεζόν. Θέλει απεγνωσμένα να γίνει καλά και να επιστρέψει», δήλωσε ο τεχνικός των «σπιρουνιών», με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, να περιμένει τις όποιες εξελίξεις, σχεδιάζοντας πλέον την αποστολή των «λιονταριών» για το Μουντιάλ, χωρίς τον Άσλεϊ Κόουλ (σπασμένος αστράγαλος) και τον Ντέβιντ Μπέκαμ (τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα).