Στην εθνική… μετά τον Καπέλο

Στη μετά Καπέλο εποχή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας σκέφτεται τον εαυτό του ο Πίτερ Κράουτς. Ο υψηλόσωμος επιθετικός της Στόουκ παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Euro του καλοκαιριού, αλλά γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό κόουτς…  



Στην εθνική… μετά τον Καπέλο

Ο Κράουτς διατηρεί κάποιες ελάχιστες ελπίδες για να χτυπήσει το τηλέφωνό του και στην άλλη άκρη της γραμμής να είναι ο Φάμπιο Καπέλο λίγο πριν την αναχώρηση των «τριών λιονταριών» για τα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας. Ωστόσο, έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι πολύ δύσκολα θα εκπληρωθεί η επιθυμία του, περιμένοντας πλέον την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας.

«Ό,τι κι αν έχω κάνει αυτή τη σεζόν, δεν είναι αρκετό για τον Καπέλο. Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να διατηρήσω όποιες πιθανότητες έχω για κλήση στην αποστολή του Euro, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θέλω να επανέλθω και θα το κυνηγήσω» ανέφερε ο επιθετικός των «πότερς».