«Σπρώχνει» δύο δικούς του

Έτοιμη φαίνεται πως έχει τη λύση για την κάλυψη του κενού του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, ο προπονητής της Άστον Βίλλα, Μάρτιν Ο’Νίλ.



«Σπρώχνει» δύο δικούς του

Τα ονόματα των Άσλεϊ Γιάνγκ και Στούαρτ Ντάουνινγκ είναι αυτά που έμμεσα πρότεινε στον Φάμπιο Καπέλο, ο Μάρτιν Ο’Νίλ, σύμφωνα με τον οποίο, οι εν λόγω ποδοσφαιριστές που έχει στις τάξεις της η Άστον Βίλα, αξίζουν μια θέση στην αποστολή των «λιονταριών». Μόλις έγιναν γνωστά τα νέα για τον τραυματισμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ που τον αφήνει εκτός δράσης για τους επόμενους τέσσερις μήνες, με αποτέλεσμα να χάσει το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, ο προπονητής της Βίλα, έσπευσε να κατονομάσει τους αντικαταστάτες του Άγγλου στάρ.

«Δεν ξέρω αν προόριζε να συμπεριλάβει (σ.σ. ο Καπέλο) τον Μπέκαμ στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν υπάρχει κάποια ευκαιρία, έχουμε δύο παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν το κενό του» δήλωσε ο Μάρτιν Ο’Νίλ και συνέχισε: «Για τη θέση του δεξιού χαφ υπάρχουν τρείς-τέσσερις καλές περιπτώσεις, αλλά η δική μου πρόταση είναι ο Άσλεϊ (Γιάνγκ), που παίζει καλά στη συγκεκριμένη θέση, όπως επίσης και ο Στούαρτ Ντάουνιγκ» υπογράμμισε ο Ιρλανδός τεχνικός, «πλασάροντας» τους δύο ποδοσφαιριστές στον Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση.