Σεβασμός στον Σαχά!

Με τα καλύτερα για την αγωνιστική αξία του Λουίς Σαχά μίλησε ο νέος, πλέον, συμπαίκτης του στην Τότεναμ, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ! Ο διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στην «συνύπαρξή» του με τον Γάλλο, ενώ θυμήθηκε και την περίοδο που… συναντήθηκαν  στο Σαμπιονά!  



Σεβασμός στον Σαχά!

«Σέβομαι πολύ τον Λουίς. Τον ξέρω από τότε που ήμουν στη Μετζ. Ήταν στην πρώτη ομάδα, εγώ στην μικρότερη και συνήθιζα να τον βλέπω για να μαθαίνω πράγματα. Με γεμίζει ικανοποίηση που πλέον παίζουμε μαζί», τόνισε αρχικά υψηλόσωμος στράικερ και συνέχισε αναφερόμενος στα θετικά δείγματα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο νέος του συμπαίκτης:

«Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι στην έδρα μας και σημείωσε δύο γκολ. Ελπίζω να είναι ο επιθετικός που θέλουμε. Να μας δώσει ώθηση μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι στιγμής είμαστε 3οι και συνεχίζουμε να παλεύουμε και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».