Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άγιαξ (22:05)

Έτοιμη να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Europa League είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με «προίκα» το 2-0 στο Άμστερνταμ, οι πρωταθλητές Αγγλίας υποδέχονται στο «Ολντ Τράφορντ» τον Άγιαξ (22:05), με τον Ράιαν Γκιγκς-σε περίπτωση που αγωνιστεί- να φτάνει τις 900 συμμετοχές, γράφοντας ιστορία!



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άγιαξ (22:05)

Στο πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία, οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάστηκαν ένα ημίχρονο ώστε να προσαρμοστούν σε… συνθήκες Europa League. Έκτοτε πήραν τα ηνία του ματς και με τα γκολ των Γιανγκ και Ερνάντες στο δεύτερο μέρος πραγματοποίησαν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και προστίθεται στις απουσίες των Λίντεγκααρντ, Βίντιτς, Φλέτσερ και Όουεν.

Από την πλευρά του ο «Αίαντας» ταξίδεψε στην Αγγλία και το Μάντσεστερ με στόχο την έκπληξη, γνωρίζοντας ωστόσο πως η ανατροπή του 2-0 μοιάζει με ένα μικρό… θαύμα. Εκτός με προβλήματα τραυματισμών οι Φαν ντερ Βιλ, Όοιερ και Σίγκορτσον. 

Πιθανές συνθέσεις:

Μαν.Γιουν:Λίντεγκααρντ - Ράφαελ, Φάμπιο, Σμόλινγκ, Έβανς - Κλέβερλι, Τζόουνς, Βαλένσια, Παρκ - Ερνάντεζ, Μπερμπάτοφ

Αγιαξ:Φερμέρ - Κόπερς, Ανίτα, Αλντερβάιρλεντ, Βερτόγκεν - Αϊσάτι, Ντε Γιονγκ, Έρικσεν - Σουλεϊμάνι, Μπουλίκιν,Οζμπίλιθ

Θυμηθείτε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων