Τζόουνς: «Χαλαρώσαμε και χάσαμε»

Ο εφησυχασμός και η χαλαρότητα που επέδειξαν κόντρα στον Άγιαξ, ήταν οι λόγοι της ήττας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Φιλ Τζόουνς. «Μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου στην εθνική», το σχόλιο του νεαρού αμυντικού για την κλήση του στα «τρία λιοντάρια» από τον Στιούαρτ Πιρς.



Τζόουνς: «Χαλαρώσαμε και χάσαμε»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αν και προηγήθηκαν με τον Ερνάντες, γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τον «Αίαντα» με το τελικό 1-2 ωστόσο να μην τους «στοιχίζει» και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

«Νομίζω πως δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη βραδιά μας κόντρα στον Άγιαξ. Πραγματοποιήσαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά από εκεί και πέρα χαλαρώσαμε και εφησυχάσαμε με αποτέλεσμα να δεχτούμε δύο γκολ και τελικά να γνωρίσουμε την ήττα» σχολίασε αρχικά ο 20χρονος αμυντικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Ολλανδία.

«Για κάθε ποδοσφαιριστή μια κλήση στην εθνική αποτελεί μεγάλη τιμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου» κατέληξε ο νεαρός άσος.