«Ο τίτλος περνάει απο το Ίτιχαντ»

Το παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στα τέλη Απρίλη θα είναι καθοριστικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή, σύμφωνα με τον Ράιαν Γκιγκς. Ο 39χρονος Ουαλός, ο οποίος συμπλήρωσε 903 συμμετοχές με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» χαρακτήρισε όνειρο την παραμονή του για τόσα χρόνια στο «Όλντ Τράφορντ».



«Ο τίτλος περνάει απο το Ίτιχαντ»

Οι πρωταθλητές Αγγλίας αύξησαν την διαφορά τους από την δεύτερη Σίτι στους τρείς βαθμούς ύστερα από τη νίκη απέναντι στην Φούλαμ την Δευτέρα, ωστόσο ο Γκιγκς τόνισε ότι ο 20ος τίτλος θα περάσει από το «Ίτιχαντ» στις 30 Απριλίου.

«Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε το παιχνίδι αυτό, δεν πρέπει να αγνοούμε όμως ότι και οι αντίπαλοι μας θα μπουν αποφασισμένοι εκείνη την ημέρα» δήλωσε ο 39χρονος μεσοεπιθετικός  στην «Gazzetta dello Sport» για το επερχόμενο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Γκιγκς μίλησε για το μέλλον του στο Μάντσεστερ, λέγοντας πως αυτό που τον «ενδιαφέρει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να αγωνίζεται. «Μόλις αποσυρθώ από την ενεργό δράση έχουμε καιρό να συζητήσουμε για όλα», συμπλήρωσε.