Τσάμπερλεϊν: «Η Αγγλία την κούπα»!

Όλα τα εχέγγυα για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Euro αλλά και να κατακτήσει το τρόπαιο, το προσεχές καλοκαίρι, έχει η Αγγλία, σύμφωνα με τον Άλεξ Τσάμπερλεϊν. «Θα ήθελα να είμαι κι εγώ στην αποστολή και να προσφέρω» δήλωσε ο νεαρός άσος της Άρσεναλ!



Τσάμπερλεϊν: «Η Αγγλία την κούπα»!

Ο 18χρονος εξτρέμ των «κανονιέρηδων» μίλησε για το σενάριο που τον θέλει να αποτελεί έναν από αυτούς που θα συμπεριληφθούν στην αγγλική αποστολή για τα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας, τονίζοντας ότι: «Θα  ήθελα πάρα πολύ να είμαι κι εγώ εκεί. Εννοείται αυτό. Αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο και ίσως μακρινό, οπότε δεν αφήνω το μυαλό μου να τρέξει. Κρατάω χαμηλά το κεφάλι μου και συνεχίζω τη δουλειά».

Η Αγγλία, μετά το «κάζο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, θα προσπαθήσει να... αποκαταστήσει την τάξη στο Euro και ο Τσάμπερλεϊν υποστήριξε ότι τα «τρία λιοντάρια» έχουν την ποιότητα που απαιτείται ώστε να φτάσουν στην επιτυχία. «Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως είναι η Ισπανία και η Ολλανδία, αλλά η Αγγλία έχει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο. Έχουμε καλούς παίκτες, με εμπειρία και πιστεύω ότι θα έχουμε καλή πορεία» είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.