Up η Γιουνάιτεντ, down η Λίβερπουλ

Στην τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, συνεχίστηκε το αρνητικό σερί της Λίβερπουλ, μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί της Αρσεναλ και συνεχίστηκε η προέλαση της Γιουνάιτεντ για τον τίτλο. Το england365.gr με αφορμή όσα έγιναν παρουσιάζει την βαθμολογία των ομάδων μέσα στο 2012, με τη Γιουνάιτεντ να είναι πρώτη και την Λίβερπουλ να υποβιβάζεται.  



Up η Γιουνάιτεντ, down η Λίβερπουλ

Επιχειρούμε μια διαφορετική προσέγγιση του βαθμολογικού πίνακα, σα να ξεκίνησε η Πρέμιερ Λιγκ την 1η Ιανουαρίου του 2012, με την Λίβερπουλ να έχει το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ μετά τη Γουλβς.

Οι «κόκκινοι» μετά την ήττα από την Νιούκαστλ έχουν μόνο δύο νίκες σε 12 ματς στο νέο έτος, κόντρα στη Γουλβς και την Εβερτον. Εχουν επίσης δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, επίδοση που είναι η δεύτερη χειρότερη και έχει προβληματίσει όλους στο «Ανφιλντ». Μάλιστα η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς έχει μόνο μία νίκη στα οκτώ τελευταία ματς.

Στην άλλη πλευρά του ιδιότυπου αυτού βαθμολογικού πίνακα η κατάσταση είναι ίδια όπως και στην κανονική βαθμολογία καθώς προηγείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 10 νίκες, μία ισοπαλία και μία και την Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί με οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ακολουθούν Σάντερλαντ και Νιούκαστλ, δηλαδή οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες το τελευταίο διάστημα…

Στην… ζώνη του υποβιβασμού η τρίτη ομάδα που είναι μαζί με την Λίβερπουλ και την Γουλβς είναι η Αστον Βίλα που επίσης έχει δύο νίκες, όσες και η Λίβερπουλ, αλλά υπερτερεί στις ισοπαλίες με τέσσερις! Πάντως η Γουλβς είναι τελευταία και στην κανονική βαθμολογία, αντιθέτως με την Αστον Βίλα που είναι 15η και την Λίβερπουλ που είναι 8η!