Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Γουίλσιρ

Τις… καλοκαιρινές του διακοπές και όχι το Euro στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας θα πρέπει να σκέφτεται ο Τζακ Γουίλσιρ, όπως τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ! Εξανεμίζονται οι ελπίδες του νεαρού Άγγλου για συμμετοχή στη μεγάλη διοργάνωση, αφού η αποθεραπεία του συνεχίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς.



Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Γουίλσιρ

Ο 20χρονος μέσος της Άρσεναλ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «κανονιέρηδων» και δεν έχει καταφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Στο «στρατόπεδο» του λονδρέζικου συλλόγου ήλπιζαν ο Γουίλσιρ να προλάβει τουλάχιστον τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να είναι ελαφρώς πιο έτοιμος εν όψει Euro.

Τη στιγμή, όμως, που απομένουν πέντε ματς για το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ, τα σημάδια της αποθεραπείας του είναι αρνητικά, όχι μόνο για να προλάβει το πρωτάθλημα, αλλά και τη διοργάνωση του καλοκαιριού!

«Δεν πρόκειται να πάρω το ρίσκο να τον πιέσω! Η αποθεραπεία του συνεχίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς. Είμαστε στα μισά του Απρίλη και το Euro ξεκινάει στα μισά του Ιούνη. Ο Τζακ δεν έχει παίξει καθόλου τη φετινή σεζόν και όλοι ξέρουμε ότι για να παίξεις σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση θα πρέπει να είσαι πανέτοιμος σε όλους τους τομείς. Οι πιθανότητες να πάει στο Euro είναι πλέον ελάχιστες» είπε ο Αρσέν Βενγκέρ.