Εξακόσια εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το Grand National!

Η μεγαλύτερη ιπποδρομιακή κούρσα της χρονιάς στην Αγγλία συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα 600.000.000 τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο, έναν εκπληκτικό αριθμό που είδε και την συγκλονιστικότερη μάχη των τελευταίων τριάντα χρόνων! 



Εξακόσια εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το Grand National!

Στο Aintree  του Μerseyside συγκεντρώθηκαν όλοι οι λάτρεις των ιπποδρομιών και παρά το ότι σχεδόν 80.000 έλειπαν στο Γουέμπλει για τον ημιτελικό της Λίβερπουλ με την Εβερτον, το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο.

Ήταν το 165ο Grand National, η κούρσα που θεωρείται η κορυφαία στον πλανήτη και νικητής αναδείχτηκε το Neptune Collonges που δινόταν με απόδοση 33-1 πριν την κούρσα  με τζόκει τον Jacob  αλλά για να επικρατήσει χρειάστηκε να ελεγχθεί τρεις φορές    το φωτο φίνις για να αφήσει δεύτερο το Sunnyhill Boy (ιππέας ο Mc Lemon ). To Sunnyhill Boy ήταν μία από τις τρεις βασικές επιλογές του Betpost.gr  (που και πέρσι σας είχε στείλει ταμείο με το νικητή Ballabriggs) και σε αποδόσεις 16-1 πλήρωσε καλά στο each way (περίπου στο 4,3)   όποιον εμπιστεύτηκε τις επιλογές μας. Με λίγη τύχη θα πλήρωνε εξαιρετικά, αλλά έτσι είναι η ζωή! 

Τρίτο ήταν το άλογο Seabass  με το καλύτερο πλασάρισμα ποτέ από  γυναίκα τζόκει τη  Katie Walsh και τέταρτο το Kappa Bleu  με ιππέα τον Paul Moloney. Θυμίζουμε πως όλες οι εταιρείες πληρώνουν τα πλασέ σε θέσεις 1-2-3-4  στα each way.

Στα δυσάρεστα της μέρας η θανάτωση δύο αλόγων λόγω τραυματισμών και ιδίως του φαβορί πριν  την κούρσα Synchronised που είχε επικρατήσει πρόσφατα στο  Cheltenham Gold Cup με ιππέα την αθλητική  προσωπικότητα της χρονιάς σύμφωνα με το BBC  για το 2011 Tony  Mcoy.