Επιστροφές που θα βοηθήσουν την Κάρντιφ

Δύο ποδοσφαιριστές που θα επαναφέρουν την ομάδα στις νίκες και θα μεταδώσουν στους συμπαίκτες τους την αναγκαία «σπίθα», είναι αυτές των ΜακΦέιλ και Γουίτινγκχαμ, σύμφωνα με τον Ντέιβ Τζόουνς.



Επιστροφές που θα βοηθήσουν την Κάρντιφ

Ο προπονητής της Κάρντιφ, τον τελευταίο καιρό, έβλεπε την ομάδα του να μην καταφέρνει να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει τις αντίπαλες εστίες, ελέω των σημαντικών απουσιών. Με την επιστροφή όμως, τόσο του Στίφεν ΜακΦέιλ αλλά και του Πίτερ Γουίτινγκχαμ, ο τεχνικός της ομάδας εκφράζει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια: «Αν δεν έχεις δημιουργικότητα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορείς να κάνεις ευκαιρίες. Τον τελευταίο καιρό δεν είχαμε τους παίκτες που μπορούσαν να το κάνουν. Τώρα με τις επιστροφές του Γουίτινγκαχμ και του ΜακΦέιλ, μπορούμε να πετύχουμε γκολ. Ήταν μεγάλες απώλειες για εμάς».

Ο μεν Στίφεν ΜακΦέιλ απουσίασε για περίπου ένα μήνα, όταν και είχε σπάσει τέσσερα πλευρά στις αρχές του Φεβρουαρίου, ενώ από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Πίτερ Γουίτινγκχαμ, έλειψε για δύο αγωνιστικές, λόγω προβλήματος στη βουβωνική χώρα.