«Συγκέντρωσε» 270 χιλιάδες λίρες με τον θάνατο της!

Μπορεί η 30χρόνη Κλερ Σκουιρς να έχασε τη ζωή της λίγο πριν τον τερματισμό του μαραθωνίου του Λονδίνου, ωστόσο κατάφερε και με το παραπάνω  να επιτύχει την αποστολή της!



«Συγκέντρωσε» 270 χιλιάδες λίρες με τον θάνατο της!

Η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να λάβει μέρος στο μαραθώνιο που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή για φιλανθρωπικό σκοπό ώστε να ενισχύσει την οργάνωση  Samaritans (Σαμαρίτες) στην οποία η μητέρα της πρόσφερε τις υπηρεσίες της ως εθελόντρια για πάνω από 20 χρόνια.  

Μέχρι την στιγμή του τραγικού συμβάντος ένα μίλι πριν τον τερματισμό η Κλερ είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 500 λίρες, ωστόσο όταν έγινε γνωστό πως κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα η σελίδα της στο διαδίκτυο (http://www.justgiving.com/Claire-Squires2) κατακλύστηκε από επισκέπτες. 

Η σελίδα της Κλερ μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει  πάνω από 24.000 προσφορές απο όλο τον κόσμο με το ποσό να ξεπερνά τις 270.000 λίρες 

Η Κλερ είχε καταφέρει την περσινή χρονιά ανεβαίνοντας στο όρος Κιλιμάντζαρο  να συγκεντρώσει 1.430 για τη τον σύνδεσμο των αεροπόρων της RAF, ενώ το 2010 με την συμμετοχή στον μαραθώνιο του Λονδίνου εξασφάλισε 1886 λίρες για μια οργάνωση που βοηθά παιδιά.