Μπρίαν Λόους:«Θα περιμένουμε τον Μπλέικ»

Την απάντηση του Ρόμπι Μπλέικ για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα χρονιά στην Μπέρνλι είναι διατεθειμένος να περιμένει ο προπονητής της ομάδας Μπρίαν Λόους.



Μπρίαν Λόους:«Θα περιμένουμε τον Μπλέικ»

Το συμβόλαιο του 34χρονου ποδοσφαιριστή έχει λήξει αλλά απέρριψε την πρόταση των «Clarets» για ανανέωση της συνεργασίας αφού ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει για δυο χρόνια στο «Turf Moor» αντί ενός που του προτάθηκε.

Για τον Μπλέικ έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους η Μπλάκπουλ αλλά και η Χαρτς από την Σκωτία, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Μπρίαν Λόους, η προσφορά της Μπέρνλι ισχύει ακόμα και αναμένουν την απόφαση του παίκτη. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «Clarets» δήλωσε: «Γνωρίζω πως οι οπαδοί μας αγαπούν τον Ρόμπι. Ο ίδιος έχει ενημερωθεί πως η πρόταση ισχύει και περιμένουμε την τελική του απάντηση. Εμείς θέλουμε να παραμείνει στον σύλλογο αφού μπορεί να μας βοηθήσει. Υπάρχει στασιμότητα προς το παρόν στο θέμα της ανανέωσής του αλλά είμαστε διατεθειμένοι να τον περιμένουμε».

TAGS: