«Τέλος εποχής»

Ο Μάτ Σπάρρου αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Σκάνθορπ και έτσι θα αλλάξει ομάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του, στα 28 του χρόνια.



«Τέλος εποχής»

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες των «irons» και στις 8 σεζόν του στην πρώτη ομάδα του συλλόγου είχε 336 συμμετοχές και 36 γκολ. Μάλιστα, το τελευταίο του τέρμα κόντρα στην Ρέντινγκ, εξασφάλισε την παραμονή της ομάδας στη Τσάμπιονσιπ και για τη νέα χρονιά.

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε όμως για τον Σπάροου, ο οποίος θεωρεί πως είναι η τελευταία του ευκαιρία να ψάξει για κάτι καλύτερο και για αυτό αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση της Σκάνθορπ.

Ο πρόεδρος Στιβ Γουόρτον, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το γεγονός. «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά κατανοούμε πλήρως την απόφασή του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρα του. Ήταν εκπληκτικός παίκτης για τον σύλλογό μας και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας», ήταν το σχόλιο του.


TAGS: