«Δώσαμε τον τίτλο στην Σίτι»

Ο Πατρίς Εβρά με κάποια δόση πικρίας τονίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που χάρισε το πρωτάθλημα στην Μάντσεστερ Σίτι.



«Δώσαμε τον τίτλο στην Σίτι»

Ο Γάλλος αμυντικός δήλωσε: «Πάντα λέω ότι όταν κάποιος είναι πρωταθλητής το αξίζει. Αλλά λέω στον εαυτό μου ότι δώσαμε τον τίτλο στην Σίτι. Ηταν τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα που έκαναν την Σίτι πρωταθλήτρια. Η πραγματικότητα είναι ότι έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος, ήμασταν 8 βαθμούς μπροστά και το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ δεν τελείωσε την δουλειά, με απογοητεύει»!

Ο Εβρά εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά. «Δεχτήκαμε έντονη κριτική αυτή την σεζόν, αλλά συγκεντρώσαμε εννέα βαθμούς περισσότερους από πέρσι. Η Σίτι έπαιξε το καλύτερο της ποδόσφαιρο. Εμείς δεν παίζαμε πάντα καλά, αλλά και πάλι ισοβαθμήσαμε στην κορυφή. Ετσι μας μπαίνει στο μυαλό ότι εάν παίζαμε καλά σε όλη την σεζόν, τότε θα είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα με αρκετούς βαθμούς διαφορά. Για αυτό είμαι αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά».

Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που είχε η ομάδα του: «Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες, αλλά είχαμε πολλούς τραυματίες. Ηταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χάσαμε τον Βίντιτς και παίζαμε με τον Κάρικ ως κεντρικό αμυντικό! Αυτή η χρονιά ήταν τόσο δύσκολη και είμαι στενοχωρημένος για όλους τους συμπαίκτες μου. Αξιζαν κάτι καλύτερο από αυτό!»