Με ίδιο σύστημα, με άλλα πρόσωπα

Μόνο ήσυχος δεν είναι ο Ρόι Χότζον για το παιχνίδι με τη Γαλλία, στην πρεμιέρα του Euro 2012, παρά την προβληματική εικόνα των «τρικολόρ» στο φιλικό με την Ισλανδία. Με το 4-2-3-1 και στο παιχνίδι με τα «τρία λιοντάρια» σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του ο Λοράν Μπλαν, ωστόσο θα υπάρχουν αλλαγές στα πρόσωπα της αρχικής ενδεκάδας.



Με ίδιο σύστημα, με άλλα πρόσωπα

Οι Ισλανδοί κατάφεραν να προηγηθούν με 2 γκολ στο ημίχρονο, πριν ο Μπλαν αλλάξει πρόσωπα και έρθει το τελικό 3-2 υπέρ της ομάδας του.

Με βάση τα ρεπορτάζ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας δεν σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του και θα διατηρήσει το 4-2-3-1, το οποίο δουλεύει εδώ και καιρό στις προπονήσεις.

Ο Ολιβιέ Ζιρού δεν δείχνει να χωρά στο αρχικό σχήμα, παρά την εξαιρετική σεζόν που είχε με την Μονπελιέ.

Στο τέρμα, αναμένεται να καθίσει ο Γιορίς στο παιχνίδι της 11ης Ιουνίου, σε αντίθεση με τον Μανταντά που υπερασπίστηκε την εστία στο φιλικό με την Ισλανδία. Η άμυνα δεν θα αλλάξει, με τους Ντεμπουσί, Ραμί, Μεξές και Εβρά να την αποτελούν, από τα δεξιά προς τα αριστερά, ενώ αλλαγές θα υπάρχουν και στη μεσαία γραμμή.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Καμπάιγ και ο Εμβιλά, κάτι που σημαίνει ότι ο Γκουρκίφ θα μείνει στον πάγκο. Οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Ριμπερί, Νασρί και Μαλουντά, την ώρα που οι Μπεν Αρφά και Μενέζ είχα πάρει θέση στο παιχνίδι με την Ισλανδία. Μοναδικός προωθημένος ο Μπενζεμά, με τον Ζιρού να αποτελεί την πρώτη επιλογή για να τον αντικαταστήσει. 

TAGS: