Απειλεί με αποχώρηση από το Euro ο Μπαλοτέλι!

Αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα, που ενδεχομένως να τον οδηγήσουν ακόμη και στην αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και από την τελική φάση του Euro, είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, σε περίπτωση που γίνει στόχος ρατσιστικής επίθεσης στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.



Απειλεί με αποχώρηση από το Euro ο Μπαλοτέλι!

Ο Ιταλός επιθετικός δεν είναι ο μόνος που έχει εκφράσει φόβους για το συγκεκριμένο θέμα, αφού ήδη οι οικογένειες των Θίο Γουόλκοτ και Άλεξ Τσάμπερλεϊν δεν σκοπεύουν να ταξιδέψουν στα γήπεδα που θα γίνουν οι αγώνες, καθώς φοβούνται μήπως γίνουν στόχος ρατσιστικής επίθεσης.

«Θα φύγω από το γήπεδο και θα πάω σπίτι μου», τονίζει χαρακτηριστικά ο Μάριο Μπαλοτέλι για να προσθέσει ότι εάν κάποιος τον αποδοκιμάσει δεν θα διστάσει να τον …σκοτώσει και ας καταλήξει στη φυλακή!

Οι δηλώσεις του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι έρχονται λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε σε μπαρ της Ρώμης, όταν άγνωστοι του πέταξαν μπανάνες, προσβάλλοντάς τον ταυτόχρονα με ρατσιστικά συνθήματα. Την ίδια στιγμή, σε Πολωνία και Ουκρανία καταβάλλονται σημαντικές προσπάθειες για τον περιορισμό των ανησυχιών, ενώ τη Δευτέρα έγιναν και 42 συλλήψεις, με αρκετούς χούλιγκανς να βρίσκονται ανάμεσα στα άτομα που πέρασαν την πόρτα των αστυνομικών τμημάτων.