Νικώντας... παει στο Euro!

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας πριν την έναρξη του Euro, η εθνική ομάδα της Σουηδίας. Η αντίπαλος της Αγγλίας στον 4ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επικράτησε 2-1 της Σερβίας, χωρίς όμως να πιάσει σπουδαία απόδοση. 



Νικώντας... παει στο Euro!

Αυτή η νίκη είναι η 8η στα εννέα τελευταία ματς των Σουηδών και ήρθε μετά το 3-2 επί της Ισλανδίας, την προηγούμενη εβδομάδα για να αναπτερώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό των Σκανδιναβών.

Ο Όλα Τοϊβόνεν στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ωστόσο, ο Νέβεν Σούμποτιτς έφερε το ματς στα ίσια τέσσερα λεπτά αργότερα. Τη νίκη στην εθνική ομάδα της Σουηδίας έδωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος.

Σουηδία: Ίσακσον(71’Βίλαντ), Μέλμπεργκ, Μ. Όλσον, Γκράνκβιστ, Λούστιγκ(74’ Γ. Όλσον), Κάλστρομ, Σβένσον(87’ Χόλμεν), Ελμ, Τοϊβόνεν(55’Χίσεν), Ιμπραΐμοβιτς(81’ Βέρνμπλουκ), Σ. Λάρσον(87’ Γουίλιεμσον).

Σερβία: Άλεκσιτς(46’ Κάχριμαν), Λούκοβιτς, Σούμποτιτς, Ομπράντοβιτς(77’ Κολάροφ), Μαξίμοβιτς, Τόσιτς, Λάζοβιτς, Πέτροβιτς, Τόμιτς, Λέκιτς(46’ Σκέποβιτς), Ιγκνόβσκι(63’ Μάτιτς).