On Board για το Euro!

Με το ένα πόδι στο …αεροπλάνο βρίσκονται οι ομάδες του 4ου ομίλου, με την Αγγλία, τη Γαλλία και τη Σουηδία να «ετοιμάζουν βαλίτσες» για την Πολωνία και την Ουκρανία, όπου θα γίνει η τελική φάση του Euro! Το απόγευμα η άφιξή τους, αισιοδοξία και όνειρα για αμφότερες τις «μεγάλες δυνάμεις».



On Board για το Euro!

Η αποστολή της εθνικής Αγγλίας θα παραμείνει στην Κρακοβία, παρά το γεγονός ότι τα ματς του ομίλου της γίνονται σε ουκρανικό έδαφος.

Τα «τρία λιοντάρια» αναχωρούν την Τετάρτη για την Πολωνία, στις 16:30, με τον Ρόι Χότζον να έχει στο μυαλό του –εκτός των πολλών τραυματισμών- και το μουδιασμένο κλίμα που επικρατεί στο βρετανικό Τύπο, μετά την επιλογή του να αφήσει εκτός αποστολής τον Ρίο Φέρντιναντ.

 

Γαλλία

Οι «τρικολόρ» φτάνουν στην Ουκρανία το απόγευμα, με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Λοράν Μπλαν «τρέχει» αήττητο σερί 21 αγώνων και όλοι αναμένουν με αγωνία την πρεμιέρα με την Αγγλία.

 

Σουηδία

Η τελευταία εμφάνιση, κόντρα στη Σερβία, άφησε ευχάριστη γεύση στο στόμα των Σουηδών, αφού η εθνική τους ομάδα επικράτησε με 2-1. Στις 15:00 η αναχώρηση της ομάδας, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Κιέβου. 

TAGS: