Πεισμωμένος για διάκριση ο Ρούνεϊ

Η ώρα ώστε να αντιστραφεί το κλίμα που επικρατεί γύρω από την εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά τις αποτυχίες στις τελευταίες διοργανώσεις, έχει έρθει στο φετινό Euro των Πολωνίας και Ουκρανίας, σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ!



Πεισμωμένος για διάκριση ο Ρούνεϊ

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα απουσιάσει από τα δύο πρώτα ματς του 4ου ομίλου του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας, αλλά αυτό δεν του απαγορεύει να ελπίζει σε αξιόλογη πορεία από τα «τρία λιοντάρια» και γιατί όχι, μια μεγάλη επιτυχία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Ξέρουμε ότι όλοι περιμένουν να κάνουμε κάτι καλύτερο από όλα τα προηγούμενα χρόνια και τις μεγάλες διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαμε. Αντιλαμβανόμαστε ότι θα μας ασκηθεί μεγάλη πίεση και όταν είσαι μέλος της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς τα πυρά… Είμαστε αποφασισμένοι να το αλλάξουμε αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Όσο πάθος έχουν οι οπαδοί, άλλο τόσο έχουμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές» είπε ο Ρούνεϊ σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας της αγγλικής ομάδας λίγο πριν την αναχώρησή της για την Πολωνία, ενώ, αναφερόμενος στο 4ο γκρουπ του Euro που συμμετέχει το σύνολο του Χότζον, τόνισε:

«Θα είναι ένας πολύ ζόρικος όμιλος. Η Γαλλία θα είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος. Τους Σουηδούς τους ξέρουμε γιατί τους έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές. Φυσικά και οι Ουκρανοί, λόγω του ότι παίζουν στο “σπίτι” τους, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».