Με την Αγγλία στην Κρακοβία!

Η Αγγλία βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Κρακοβία και το england365.gr μεταφέρεται εκεί και σας δίνει το κλίμα από το στρατόπεδο των «τριών λιονταριών». Δείτε με νούμερα τι ισχύει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πόσα χιλιόμετρα θα διανύουν οι παίκτες του Ρόι Χότζον και τι ανέσεις προσφέρει το ξενοδοχείο στην πολωνική πόλη!  



Με την Αγγλία στην Κρακοβία!

Τα πρώτα βίντεο, τόσο από το ξενοδοχείο της πόλης, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας, όσο και από το προπονητικό κέντρο μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Τι ισχύει όμως με νούμερα; Πάρτε μία γεύση:

-53 δωμάτια έχει κλείσει η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο ξενοδοχείο Stary. Το καθένα από αυτά έχει στους τοίχους ξύλινη επένδυση, πατώματα και έπιπλα από παλαιωμένο ξύλο, αλλά και …σύγχρονες πινελιές. Flatscreen τηλεοράσεις, θερμαινόμενα πατώματα στο μπάνιο και –προφανώς- κλιματισμό.

-Το ξενοδοχείο προσφέρει 14 διαφορετικά είδη μασάζ στις εγκαταστάσεις του. Ταυτόχρονα, στο υπόγειο βρίσκεται θερμαινόμενη πισίνα, αλλά και μία «σπηλιά χαλάρωσης», στην οποία τα άλατα προέρχονται από τα νερά της Νεκράς Θάλασσα. 

- Περίπου 4 λεπτά με τα πόδια είναι ο χρόνος που απαιτείται έως το ξενοδοχείο Pod Roza, που μένουν οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών.

-Το μέσο κόστος διαμονής στο ξενοδοχείο της εθνικής Αγγλίας είναι 177 λίρες την κάθε βραδιά.

-Κάθε ημέρα, οι παίκτες του Ρόι Χότζον θα κάνουν 20 λεπτά, με το λεωφορείο της ομάδας, για να μεταβούν στο «Suche Stawy», όπου θα γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας. Σε κάθε μετακίνησή τους, θα υπάρχει συνοδεία αστυνομίας.

-24 φορές την ημέρα, μία φορά κάθε ώρα δηλαδή, ακούγονται οι καμπάνες της εκκλησίας, που βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή. 


Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της εθνικής Αγγλίας, στην Κρακοβία: