Νικηφόρο ξεκίνημα θέλει ο Κιν

Τις διαθέσεις του ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού απέναντι στην Κροατία θέλησε να δείξει ο Ρόμπι Κιν, ο οποίος «προειδοποίησε» τους αντιπάλους του ότι η εθνική ομάδα της Ιράνδίας θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα με μόνο στόχο τη νίκη.



Νικηφόρο ξεκίνημα θέλει ο Κιν

Οι δύο ομάδες ανοίγουν την αυλαία του τρίτου ομίλου και γνωρίζουν ξεκάθαρα ότι η νίκη είναι μονόδρομος αφού βρίσκονται σε όμιλο «φωτιά» με τις Ισπανία και Ιταλία να συμπληρώνουν το παζλ.

«Το ξεκίνημα σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεσαι είναι το σημαντικότερο. Όλες οι ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με τους τρεις βαθμούς γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη και ο καθένας μπορεί είτε να κερδίσει, είτε να χάσει» ήταν τα πρώτα λόγια του 32χρονου Ιρλανδού, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «η βραδιά θα είναι δύσκολη» αλλά στο τέλος θα χαμογελάσει αυτός και οι συμπαίκτες του.  

Η Ιρλανδία έχει ξεκινήσει με υψηλές προσδοκίες, έχοντας ως παράδειγμα και έμπνευση τον άθλο που πέτυχε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 στην Πορτογαλία.

«Έχω την πεποίθηση ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι παρόμοιο. Δεν ερχόμαστε εδώ ως το φαβορί. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια για να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε» κατέληξε ο Κιν ύστερα από ερώτημα που του τέθηκε για το αν η χώρα του μπορεί να επαναλάβει το θαύμα της Ελλάδας                                                                                            

TAGS: