Το Σάββατο στην Κρακοβία ο Ντεφό

Δύο μέρες πριν το πρώτο ματς της εθνικής ομάδας της Αγγλία για το φετινό Euro θα επιστρέψει στην Κρακοβία ο Ζερμέιν Ντεφό. Ο διεθνής φορ της Τότεναμ αποχώρησε προσωρινά από την Πολωνία λόγω του θανάτου του πατέρα του, το πρωί της Πέμπτης και αναμένεται να ενσωματωθεί ξανά με την αγγλική αποστολή, το Σάββατο.



Το Σάββατο στην Κρακοβία ο Ντεφό

Ο Ντεφό περνάει δύσκολες ώρες μετά τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα, ωστόσο, ξέρει ότι πρέπει να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αν και ταλαιπωρήθηκε, έχοντας φτάσει στην Βαρσοβία το απόγευμα της Τετάρτης για να μπει ξανά στο αεροπλάνο λίγες ώρες αργότερα ώστε να επιστρέψει στην Αγγλία, ο έμπειρος επιθετικός δηλώνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για την εθνική ομάδα.

Έχει χάσει ορισμένες προπονήσεις των «τριών λιονταριών», αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς με τους Γάλλους, την προσεχή Δευτέρα. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει έντονο πρόγραμμα το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή, ώστε να διαπιστώσει και ο Ρόι Χότζον ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.