Έπιασαν κορυφή οι Ρώσοι

Στόχος επετεύχθη για την εθνική ομάδα της Ρωσίας μετά το πρώτο τους παιχνίδι στο Euro 2012! Η ομάδα του Ντικ Άντβοκατ έπιασε κορυφή στον Α’ όμιλο, επικρατώντας με σκορ 4-1 της Τσεχίας! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζαγκόεφ με δύο γκολ.



Έπιασαν κορυφή οι Ρώσοι

Αν και οι Ρώσοι ξαφνιάστηκαν από το επιθετικό ξεκίνημα της Τσεχίας, χρειάστηκαν μόλις ένα δεκάλεπτο για να επαναφέρουν την τάξη και να επιβάλουν το παιχνίδι τους.

Μάλιστα, το πρώτο γκολ δεν άργησε και πολύ για να έρθει. Ο Τζαγκόεφ με πλασέ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0 στο 16’ και οχτώ λεπτά αργότερα, ο Σιρόκοφ δεν δυσκολεύτηκε από κοντινή απόσταση να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Το παιχνίδι των Ρώσων ήταν εντυπωσιακό και η ταχύτητα με την οποία κυκλοφορούσαν τη μπάλα, αξιοθαύμαστη.

Το γκολ της Τσεχίας ήρθε με την έναρξη της επανάληψης σε ακόμη μια ένδειξη πως η ρωσική ομάδα καθυστερούσε να μπει στο ματς. Ο Πιλάρ στο 52’ μείωσε, αλλά αυτό ήταν  το μοναδικό που θα έκανε η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ στο παιχνίδι. Ήρθαν άλλα δύο γκολ για τους Ρώσους από τον Τζαγκόεφ (78’) και Παβλιουτσένκο (82’) για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.