Όλα δεκτά αλλά τώρα απαιτείται νίκη!

Μια είδηση μπορείς να την αξιολογήσεις με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους. Ρίχνοντας μια ματιά σήμερα στον αγγλικό Τύπο διαπιστώνει κανείς τη διαφορά με την οποία αντιμετωπίζει τον Ρόι Χότζον συγκριτικά με τους Φάμπιο Καπέλο και Σβεν Γκόραν Έρικσον, οι οποίοι βίωσαν στο πετσί τους τον υψηλών απαιτήσεων πάγκο της ομάδας. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.



Όλα δεκτά αλλά τώρα απαιτείται νίκη!

Η Αγγλία πήρε την ισοπαλία απέναντι στη Γαλλία στην πρεμιέρα της στο EURO και το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό. Για μια ομάδα, η οποία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών της τελευταίας στιγμής, δεν είχε προπονητή πριν από ένα μήνα και αναγκάστηκε να αγωνιστεί χωρίς τον μεγαλύτερό της ποδοσφαιριστή, τον Γούειν Ρούνεϊ, το 1-1 κρίνεται ικανοποιητικό.

Με καλή αμυντική λειτουργία από το δίδυμο Τέρι-Λέσκοτ, τον Χαρτ να δείχνει την κλάση του σε δύο περιπτώσεις, τον Τζέραρντ να προσπαθεί να ηγηθεί των προσπαθειών – αν και δεν είναι στην κατάσταση των προηγούμενων ετών – και τον Γιανγκ να ψάχνει τους χώρους για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του, η Αγγλία φαίνεται ότι πέρασε το πρώτο δύσκολο τεστ.

Ωστόσο απέναντι στη Σουηδία απαιτείται νίκη. Έτσι όπως διαμορφώθηκε τώρα ο όμιλος τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα. Γιατί καλό είναι να κρατάς χαμηλά τον πήχη των απαιτήσεων αποφορτίζοντας τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία αλλά η Αγγλία πρέπει στο επόμενο ματς να βγάλει χαρακτήρα στο χορτάρι και να μην αφήσει να κριθούν όλα στο 100% την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους διοργανωτές Ουκρανούς

TAGS: