Η εκδίκηση των γυναικών για το Euro

Πίτσες και παγωμένες μπύρες. Μάζωξη με φίλους και τσακωμοί για το ποιο είναι το καλύτερο σύστημα για την Ισπανία. Με Φερνάντο Τόρες ή χωρίς επιθετικό. Αγωνία για το εάν θα σκοράρει ο Άντι Κάρολ από το πρώτο ημίχρονο, άγχος για τα πόσα κόρνερ θα κερδίσει η Γαλλία. Καλά όλα αυτά, αλλά υπάρχει και κάτι που πρέπει να ανησυχεί όσους άντρες παρακολουθούν του Euro 2012. Η αύξηση στις παραγγελίες ερωτικών βοηθημάτων…



Η εκδίκηση των γυναικών για το Euro

Όπως αναφέρει αγγλική ιστοσελίδα …ενοικίασης αντρών, οι παραγγελίες ερωτικών βοηθήματων αλλά και για «αντρική συντροφιά» έχουν αυξηθεί, από την στιγμή που έγινε η πρώτη σέντρα στο τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η Men2hire.co.uk αναφέρει ότι οι «κρατήσεις» των γυναικών για τους άντρες της εταιρείας έχουν παρουσιάσει άνοδο κατά 26%, ενώ πολλές από τις Αγγλίδες δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν ακόμη και 500 λίρες για ένα ραντεβού! Η μέση τιμή για μία ώρα είναι 60 λίρες.

Την ίδια στιγμή, η Ann Summers, διαδικτυακό sex shop, αναφέρει ότι οι πωλήσεις σε δονητές έχουν αυξηθεί 30%. Μάλιστα, η ώρα που γίνονται οι παραγγελίες είναι –στις περισσότερες περιπτώσεις- αυτή των αγώνων. 

TAGS: