Από νωρίς στα βάσανα

Κόντρα στην Εσκίσεχιρ από την Τουρκία θα αγωνιστεί η Σεντ Τζόνστον, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου για το Europa League, με τις αναμετρήσεις να πραγματοποιούνται στις 19 και στις 26 Ιουλίου. Δείτε τους αντιπάλους όλων των ομάδων του Νησιού.



Από νωρίς στα βάσανα

Οι Σκωτσέζοι, που θα αγωνιστούν στο Europa League εξαιτίας της επιτυχίας της Χαρτς στο κύπελλο, θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους εκτός έδρας λίγο μετά τα μέσα Ιουλίου.

Αν και όλα δείχνουν ότι αντίπαλος της Σεντ Τζόνστον θα είναι η Εσκίσεχιρ, τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν, αφού εκκρεμεί η απόφαση του CAS για τη συμμετοχή της τουρκικής ομάδας στη διοργάνωση.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια της κλήρωσης, η Κρουσέιντερς, Κλίφτονβιλ και Πόρτανταουν συμμετέχουν στον πρώτο γύρο των προκριματικών και θα αντιμετωπίσουν τις Ρόζενμποργκ, Κάλμαρ και FK Σκεντίγια, αντίστοιχα. Όσον αφορά στις ουαλικές Κεφν Ντρούιντς, Λάνελι και Μπάνγκορ Σίτι θα βρουν στο δρόμο τους τις Μιλικόσκεν Πάλο 47, Κουόπιο και Ζίμπρου Κισινάου, αντίστοιχα.

Η Σεντ Πάτρικς θα αντιμετωπίσει την Βεστμανέγια από την Ισλανδία και η Μποέμιανς την Θορ Ακουρέγι, επίσης από την Ισλανδία.