«Ακόμη δεν είδατε τίποτα»!

Τα καλύτερα για την εθνική ομάδα Νέων της Αγγλίας έρχονται σύμφωνα με τον νεαρό αμυντικό, Έρικ Ντάιερ, που δήλωσε ότι στο παιχνίδι με την Ελλάδα, την Πέμπτη, για τα ημιτελικά του Euro U-19, τα «λιοντάρια» θα εμφανιστούν πολύ καλύτερα από την εικόνα που παρουσίασαν στα τρία ματς του ομίλου. «Στόχος ο τελικός» τόνισε.



«Ακόμη δεν είδατε τίποτα»!

Το σύνολο του Νόελ Μπλέικ πέρασε στους «4» πιάνοντας κορυφή στον δεύτερο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Εσθονία και τα κατάφερε χωρίς καν να πλησιάσει στα στάνταρ της απόδοσή του!

«Δεν παίξαμε καλά στα δύο πρώτα ματς. Καταφέραμε όμως να μαζέψουμε τέσσερις βαθμούς. Κόντρα στη Γαλλία στο τελευταίο παιχνίδι βάλαμε στόχο την κορυφή του γκρουπ και την πρόκριση στα ημιτελικά. Το καταφέραμε και τώρα… τα καλύτερα έρχονται. Δεν έχουμε δείξει ακόμη τις πραγματικές ικανότητές μας και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κόντρα στην Ελλάδα, για να περάσουμε και να πάμε στον τελικό που είναι και ο μεγάλος μας στόχος» ήταν το αρχικό σχόλιο του Έρικ Ντάιερ, ο οποίος, μίλησε για το «συστατικό της επιτυχίας» που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής η εθνική ομάδα Νέων της Αγγλίας:

«Η ενότητα και το οικογενειακό κλίμα είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας του επιτεύγματός μας. Επίσης, η τακτική του κ. Μπλέικ και το γεγονός πως όλοι ακολουθούμε πιστά το πλάνο του χωρίς να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας και τις θέσεις μας μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ένα πολύ ισχυρό σύνολο».