Στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Σίμονσεν

Παίκτης των «Blades» για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Στηβ Σίμονσεν αφού έμεινε ελεύθερος από την Στόουκ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.



Στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Σίμονσεν

Ο 31χρονος πορτιέρο αγωνίστηκε στο τέλος της περσινής σεζόν ως δανεικός στο «Bramall Lane» και πρόλαβε να παίξει σε επτά παιχνίδια εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του τον προπονητή της ομάδας, Κέβιν Μπλάκγουελ.

Έτσι, ο τεχνικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την απόκτηση του Σίμονσεν κάλυψε το κενό που άφησε κάτω από τα δοκάρια ο Πάντι Κέννι, ο οποίος «μετακόμισε» στην Κ.Π.Ρ..

Ο Σίμονσεν είχε όρο στο συμβόλαιό του με την Στόουκ ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιο σύλλογο. Ο Μπλάκγουελ έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοσή του με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όπως ήταν λογικό, ο Μπλάκγουελ μίλησε για τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή στην επίσημη ιστοσελίδα των «Blades» λέγοντας: «Είναι πολύ δύσκολο να βρεις αντικαστάστη του Κέννι αλλά νομίζω πως με την απόκτηση του Σίμονσεν τον βρήκαμε. Πέρυσι όσο αγωνίστηκε εδώ δεν κέρδισε μόνο τους παίκτες και το προπονητικό τιμ αλλά και τους οπαδούς. Ο Στηβ είναι έμπειρος και αξιόπιστος. Με άλλα λόγια, ήταν ο κατάλληλος για την θέση του τερματοφύλακα».

TAGS: