Ο Γκούλιτ προτείνει ενίσχυση

Ένας παλιός γνώριμος της Τσέλσι, ο Ρούντ Γκούλιτ, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνει το δικό του στίγμα και συμβουλεύει τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να…βάλει το χέρι στην τσέπη.



Ο Γκούλιτ προτείνει ενίσχυση

Οι «μπλε» του Λονδίνου γνώρισαν οδυνηρή ήττα από την Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο, και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άνθρωπος που γνώρισε από μέσα το «Στάμφορντ Μπρίτζ», αφού ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας για δύο χρόνια (1996-1998), θεωρεί πως αν ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι δεν αναζητήσει νέους ποδοσφαιριστές και δεν επενδύσει ακόμα περισσότερα, ο σύλλογος του Λονδίνου δεν έχει τύχη. «Δεν έχει πια ελπίδα. Φέτος ήταν η μεγάλη της ευκαιρία. Πρέπει να κάνουν ορισμένες προσθήκες» είπε ο Γκούλιτ στο «Sky Sports», ερωτηθείς αν η ομάδα του Αντσελότι μπορεί να διεκδικήσει το Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

«Απέναντι στην Ίντερ, δεν κατάφεραν να τους αντιμετωπίσουν και φαίνονταν αδύναμοι. Το χειρότερο από όλα, είναι το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανείς με φαντασία και ικανότητα ώστε να καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι» τόνισε ο Ολλανδός, αναφορικά με την ήττα από την ιταλική ομάδα που στέρησε την ελπίδα της Τσέλσι για ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.