Πιθανή η επιστροφή του Ρομπίνιο στη Σίτι

Στο επίκεντρο αντιπαραθέσεων της Σάντος με δύο από τους χορηγούς της ομάδας βρίσκεται ο Ρομπίνιο, με τις συνέπειες της κόντρας να έχουν αντίκτυπο στον Βραζιλιάνο άσο και δεν αποκλείεται η επιστροφή του στο Μάντσεστερ.



Πιθανή η επιστροφή του Ρομπίνιο στη Σίτι

Η διαμάχη της νυν ομάδας του Ρομπίνιο και δύο εκ των χορηγών, έχει να κάνει με την καταβολή των απολαβών του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «The Manchester Evening News», αν η Σάντος δεν καταφέρει να κλείσει τη συμφωνία που θα της αποφέρει 375.000 λίρες το μήνα, τότε ο 26χρονος Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι και αυτό γιατί ο σύλλογος της πατρίδας του δεν θα μπορεί να του καλύψει το συμβόλαιο. Έχοντας χάσει τον ένα χορηγό και χωρίς να έχει επέλθει συμφωνία με τους άλλους δύο, η Σάντος δεν θα έχει τα έσοδα που απαιτούνται για να καταβάλλει έγκαιρα τα δεδουλευμένα στο λογαριασμό του Ρομπίνιο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας, αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή: «Η Σάντος είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, μέχρι στιγμής, απέναντι στον Ρομπίνιο, όπως είναι και ο ίδιος», διαψεύδοντας παράλληλα τα όσα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει εισπράξει ακόμη τον μισθό του πρώτου μήνα μετά το δανεισμό από τη Σίτι. Ο Ρομπίνιο πάντως, έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην πατρίδα του και τη Σάντος και μετά τον Αύγουστο, όταν και λήγει η προθεσμία από την ομάδα του Μάντσεστερ.