Όλα έτοιμα για το Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ

Το «Anfield» έχει φορέσει τα καλά του και όλο το Μέρσεϊσαϊντ είναι στο πόδι. Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι οπαδοί των δύο ομάδων ετοιμάζονται για τη δική τους μάχη στην εξέδρα. Δείτε φωτογραφίες μέσα από το γήπεδο των «reds», λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση.



Όλα έτοιμα για το Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ

Δείτε εδώ το preview της αναμέτρησης

Οι ετοιμασίες άρχισαν από την Παρασκευή και το Σάββατο το απόγευμα το «Anfield» άρχισε να παίρνει τη μορφή που θα έχει το μεσημέρι της Κυριακής, στις 15:30.

Όταν το Kop θα φιλοξενήσει κορεό με την έκφραση The Truth, ενώ το ίδιο θα γίνει και στις άλλες εξέδρες του «Anfield», με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμμετοχή και των οπαδών της Γιουνάιτεντ!

Θυμηθείτε την τελευταία φορά που οι φίλοι της Λίβερπουλ έκαναν κορεό στο γήπεδό τους για το Χίλσμπορο, όταν επί 5’ συνεχόμενα τραγουδούσαν για τα 96 θύματα του 1989.

Στην εξέδρα που θα κάθονται οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα σχηματιστεί το νούμερο 96, με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για συμμετοχή των φανατικών των «κόκκινων διαβόλων» στο τελετουργικό, αν και οι φωτογραφίες δείχνουν τα καθίσματά τους κενά από χαρτάκια.

Δείτε πως μοιάζει το «Anfield» λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς:

 

TAGS: