Ώρα για εκδίκηση

Στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν ξεχάσει το περσινό κάζο που υπέστησαν στο «Όλντ Τράφορντ» από τη Λίβερπουλ, με τον Ράιαν Γκίγκς να δίνει το σύνθημα για εκδίκηση στην προσεχή μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.



Ώρα για εκδίκηση

Ο Ράιαν Γκίγκς αναμφίβολα αποτελεί παίκτη βαρόμετρο για τους «κόκκινους διαβόλους» και έχοντας περάσει σχεδόν ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Μάντσεστερ, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει μια μεγάλη ήττα από τη Λίβερπουλ. Πέρυσι, οι «κόκκινοι» πέρασαν θριαμβευτικά από το «Θέατρο των Ονείρων» με σκορ 4-1, κάτι που αποτελεί αγκάθι για τη Γιουνάιτεντ. Φέτος, ο έμπειρος Ουαλός, έδωσε το σύνθημα για την «μονομαχία» των δύο συλλόγων, στοχεύοντας μόνο στη νίκη.

«Πέρυσι δεν παίξαμε καλά και η Λίβερπουλ άξιζε τη νίκη. Ελπίζω φέτος να μη συμβεί το ίδιο. Είναι κρίσιμο παιχνίδι, λόγω του ότι είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος» τόνισε ο Γκίγκς, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ κυνηγάει μια θέση για τα πλέι-οφ: «Ασχέτως των στόχων των δύο ομάδων, είναι μια μεγάλη μάχη, λόγω της ιστορίας των δύο συλλόγων και των επιτυχιών που έχουν σημειώσει. Πέρυσι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ευελπιστώ φέτος να μην γίνει το ίδιο. Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα και σκοράρουμε αρκετά γκολ».