«Why you don't pay me?»

Κάπως έτσι πρέπει να λέει ο Μάριο Μπαλοτέλι στην εταιρεία Umbro, η οποία χρησιμοποίησε την φράση του "Why Always Me?" σε μπλουζάκια που πουλάει. Ο Ιταλός επιθετικός ζητάει χρήματα για την πατρότητα της ατάκας του!



«Why you don't pay me?»

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, φόρεσε την συγκεκριμένη φανέλα με το σύνθημα, στον περσινό αγώνα με την Γιουνάιτεντ, μετά από την είδηση ότι το σπίτι του πήρε φωτιά από βεγγαλικά που άναψε ο ίδιος. 

Τότε, πριν το παιχνίδι ο Μπαλοτέλι μίλησε με τον υπεύθυνο της ομάδας του για τις φανέλες Λες Τσάπμαν. «Με ρώτησε ο Μάριο τι θα μπορούσαμε να βάλουμε κάτω από τη φανέλα του. Του είπα ότι δεν μπορεί να βάλει τίποτα για πυροτεχνήματα ή για την Γιουνάιτεντ. Μετά από 10 λεπτά μου είπε: «Γιατί πάντα εγώ;». Υπέροχο. Και μετά μάθαμα ότι η Umbro άρχισε να πουλάει το σύνθημα. Ο Μάριο μου είπε να τους ζητήσουμε προμήθεια αλλά μας είπαν ότι σε κανέναν δεν ανήκουν αυτά τα λόγια». 

Πάντως από τη Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα, ενώ και εκπρόσωπος της Umbro δήλωσε ότι δεν έχουν κανένα αίτημα για προμήθεια από πλευράς του παίκτη!