Στη μάχη για την ενδεκάδα ο Μόργκαν

Στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από μια σειρά τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, ο Μάρβιν Μόργκαν είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του και να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα της Όλντερσοτ.



Στη μάχη για την ενδεκάδα ο Μόργκαν

Ο 26χρονος στράικερ, έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός πλάνων της ομάδας, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και πλέον βάζει στόχο να επιστρέψει για τα καλά στα πλάνα της ομάδας και του προπονητή του, Κέβιν Ντίλον: «Όλοι χρειάζονται τον ανταγωνισμό και αυτό κάνει καλό στο εσωτερικό της ομάδας, γιατί όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σε κρατάει σε εγρήγορση» τόνισε ο Μόργκαν, ενώ σχετικά με την χρησιμοποίησή του στην ενδεκάδα, απεφάνθη: «Ποιός είμαι εγώ που θα απαιτήσω να ξεκινάω σε κάθε παιχνίδι; Χαίρομαι που διεκδικώ τη θέση μου και ελπίζω να τα καταφέρω».

Ο Άγγλος φορ, που έχει σκοράρει συνολικά 11 γκολ με τη φανέλα της Όλντερσοτ την τρέχουσα περίοδο, ενώ έχει πετύχει μόλις δύο για το 2010, αναφέρθηκε και στον αντικαταστάτη του στη γραμμή κρούσης: «Ο Ντάνι Χίλτον τα έχει καταφέρει περίφημα και αξίζει τη φανέλα του βασικού. Πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό».