Έρευνες για τα επεισόδια στο «Stamford Bridge» (pics)

Τα όσα ακολούθησαν το γκολ του Χαβιέ Ερνάντες στο δυτικό Λονδίνο φέρνουν τις αστυνομικές δυνάμεις στο «Stamford Bridge», με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να είναι έτοιμη να διατάξει έρευνα για τον τραυματισμό του υπαλλήλου security της Τσέλσι, στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Έρευνες για τα επεισόδια στο «Stamford Bridge» (pics)

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με την FA, μετά τη ρίψη αντικειμένων από την πλευρά των οπαδών της, στο 3-2 της Κυριακής.

Ακριβώς μετά το γκολ του «Τσιτσαρίτο» για το 3-2, ένας υπάλληλος security της Τσέλσι τραυματίστηκε στο γόνατό του, την ώρα που αρκετά αντικείμενα πετάγονταν στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο Μάικλ Κάρικ μάζεψε ένα …κομμάτι καρέκλας, το οποίο παραλίγο να χτυπήσει τους παίκτες της Γιουνάιτεντ κατά τους πανηγυρισμούς.

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα μελετήσει την αναφορά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, προκειμένου να γίνει γνωστό τι αναφέρει ο διαιτητής του ματς, στο φύλλο αγώνος. Ταυτόχρονα, η FA έχει ζητήσει το τηλεοπτικό υλικό της αναμέτρησης, προκειμένου να εξετάσει λεπτομερώς τις θλιβερές σκηνές, ενώ αναμένεται να ζητηθεί και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο «Stamford Bridge».

Διαβάστε ακόμη

Σιγή ...μικροφώνου