Η Σίτι ξεπέρασε τη Γιουνάιτεντ!

Η σπουδαία νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 5-0 επί της Αστον Βίλα, δεν έφερε απλώς την ομάδα στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά όπως παρουσιάζει το england365.gr δημιούργησε και νέο ρεκόρ για τους «Πολίτες». Η Σίτι παραμένει αήττητη στην έδρα της για 36 ματς, ξεπερνώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!    



Η Σίτι ξεπέρασε τη Γιουνάιτεντ!

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Αστον Βίλα και να πανηγυρίσει την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα επέκτεινε το ρεκόρ της στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς συμμπλήρωσε 36, όσα έχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περίοδο 1999-2000.

Ωστόσο η Σίτι υπερτερεί των «κόκκινων διαβόλων» καθώς στα 36 ματς έχει 33 νίκες και τρεις ισοπαλίες έναντι 30 νικών και έξι ισοπαλιών που είχε τότε η άλλη ομάδα της πόλης.

Το σερί αυτό είναι το δεύτερο καλύτερο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ πίσω από το κατόρθωμα της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο, της Τσέλσι, όταν από το 2004 ως το 2008 παρέμεινε αήττητη σε 86 εντός έδρας ματς, με τα 62 από αυτά να είναι νικηφόρα. Ενα σερί που φαίνεται ότι δύσκολα θα καταρριφθεί...

Πάντως από τη στιγμή που το Εtihad παραμένει απόρθητο, η Μάντσεστερ Σίτι δημιουργεί ιδιαίτερη δυναμική στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου!