Απέφυγε τους Ισπανούς η Αγγλία

Το Ισραήλ, η Νορβηγία και η Ιταλία είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο της εθνικής Αγγλίας των Ελπίδων στην τελική φάση του Euro Under 21, που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι, στο Τελ Αβίβ. 



Απέφυγε τους Ισπανούς η Αγγλία

Το φαβορί και την κάτοχο του τίτλου Ισπανία απέφυγε στην σημερινή κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος U-21 το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Ισραήλ.

Η Αγγλία που ήταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την Ολλανδία κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο όπου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ιταλία στις 5 Ιουνίου.  Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Νορβηγία και την τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστεί με τους διοργανωτές.

Ο άλλος όμιλος απαρτίζεται από την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Ρωσία και τη Γερμανία η οποία είχε τερματίσει στην πρώτη θέση στον όμιλο των προκριματικών που μετείχε και η Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αγγλία έχει επιλεγεί ως επιλαχούσα να διοργανώσει το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή του στο Ισραήλ λόγω των τεταμένων σχέσεων με την Παλαιστίνη.


Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Ισραήλ από τις 5 έως τις 18 Ιουνίου του 2013.

Δείτε αναλυτικά τα γκρουπ:

Όμιλος Α: Ισραήλ, Αγγλία, Νορβηγία, Ιταλία

Όμιλος Β: Ισπανία, Ολλανδία, Ρωσία, Γερμανία