Πρέμιερ Λιγκ – Preview (17:00)

Με έξι αναμετρήσεις με κοινή ώρα έναρξης συνεχίζεται το πρόγραμμα της 15ης Αγωνιστικής, το οποίο ανοίγει η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι. Δείτε όλες τις προαναγγελίες των αγώνων που μας οδηγούν στο ματς της Ρέντινγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Πρέμιερ Λιγκ – Preview (17:00)

ΚΠΡ - Άστον Βίλα (preview)

Την πρώτη νίκη της χρονιάς με το Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο της επιθυμεί να πανηγυρίσει η ΚΠΡ, την που η Άστον Βίλα ψάχνει να σπάσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ που την θέλει να έχει να νικήσει τους «rangers» εκτός έδρας από το 1991.

Φούλαμ-Τότεναμ (preview)

Με την ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύει η Τότεναμ στο δυτικό Λονδίνο για το ματς με τη Φούλαμ, με την ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας να ψάχνει τη νίκη που θα ζευγαρώσει το «τρίποντο» με τη Λίβερπουλ, μέσα στην εβδομάδα. Να σπάσει την πρόσφατη παράδοση θέλει ο Γιώργος Καραγκούνης και η παρέα του.

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (preview)

Να μη δυσκολευτεί για δεύτερο σερί ματς θα προσπαθήσει η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, αφού αντίπαλός της είναι η Έβερτον, η οποία ταξιδεύει στο γειτονικό «Etihad» με σκοπό την έκπληξη και την ανάκαμψή της, από την …ξηρασία που έχει επέλθει τελευταία, όσον αφορά τα «τρίποντα».

Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον (preview)

Νίκη που θα αποτελέσει «γιατρικό» σε ότι είναι αυτό που τη βασανίζει ψάχνει η Λίβερπουλ κόντρα στη Σαουθάμπτον, η οποία μετά το 0-0 κόντρα στην ΚΠΡ παραμένει κοντά στην έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη. Επιστρέφει στην αποστολή ο Λούκας Λέιβα, για πρώτη φορά από τον Αύγουστο, κανένα πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους.

 Άρσεναλ-Σουόνσι (preview)

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες, μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, η Άρσεναλ υποδέχεται στο Λονδίνο τη Σουόνσι, η οποία προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Γουέστ Μπρομ που έβαλε τέλος στο εξαιρετικό σερί των «baggies». Στην 7η θέση με 21 βαθμούς η ομάδα του Βενγκέρ, στην 8η και το -1 οι «κύκνοι».

 Γουέστ Μπρομ-Στόουκ (preview)

Σπάνια γεύεται την ήττα στη φετινή σεζόν η Γουέστ Μπρομ. Αυτό συνέβη την περασμένη Τετάρτη κόντρα στη Σουόνσι και σήμερα η ομάδα του Στιβ Κλαρκ θα ψάξει κόντρα στη Στόουκ την άμεση επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα.