Η Αγγλία διέλυσε τους κορυφαίους

Για πρώτη φορά από το 2003 η Αγγλία καταφέρνει να αναδειχθεί νικήτρια απέναντι στην υπερδύναμη του ράγκμπι Νέα Ζηλανδία, καθώς επικράτησε στο Τουικεναμ  με σκορ 38-21.



Η Αγγλία διέλυσε τους κορυφαίους

Μέχρι και σήμερα η Νέα Ζηλανδία μετρούσε ένα αήττητο σερί 20 αγώνων, ενώ στις 21  επισκέψεις της στην Αγγλία έφυγε ηττημένη μόλις τέσσερις φορές. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το ότι η τωρινή ομάδα των All Blacks θεωρείται από πολλούς ως η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του αθλήματος στην χώρα αυτή της Ωκεανίας συνηγορούσαν πως η Νέα Ζηλανδία θα είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Τουικεναμ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και οι Άγγλοι πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους παγκόσμιους πρωταθλητές.     

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο του Autumn International, ενός διεθνούς τουρνουά στο οποίο ομάδες από το νότιο ημισφαίριο επισκέπτονται την Ευρώπη για σειρά αγώνων.

Αυτή ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία των All Blacks, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ποτέ στο παρελθόν η Αγγλία δεν είχε καταφέρει να σκοράρει τόσους πόντους εναντίον των Νεοζηλανδών.