Στο Μουντιάλ με την Αγγλία ο Μπέκαμ!

Ο Άγγλος σούπερ σταρ είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής το καλοκαίρι. Αυτό όμως δεν θα τον εμποδίσει να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο πλευρό των «λιονταριών».



Στο Μουντιάλ με την Αγγλία ο Μπέκαμ!

Μετά τις προτάσεις που έχει δεχτεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από τηλεοπτικά δίκτυα για να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή στο Μουντιάλ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στον 34χρονο ποδοσφαιριστή, για να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας.

 

«Τον ρωτήσαμε αν θέλει να έρθει μαζί μας στη Νότια Αφρική. Εξαρτάται και από το πόσο θα του το επιτρέψει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα. Είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί και πρέπει να περιμένουμε έξι μήνες» τόνισε ο Καπέλο στο Gol TV. Παράλληλα, ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Γουέιν Μπρίτζ, ο οποίος μετά το σκάνδαλο με την πρώην γυναίκα του, στο οποίο εμπλέκεται ο αμυντικός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, δήλωσε πως δεν θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα με το εθνόσημο: «Είναι νωρίς ακόμα. Η κατάσταση είχε εκτραχυνθεί» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο στον πλάγιο αμυντικό της Σίτι για να αναθεωρήσει.