«Καθολικός» ο Μέρφι

Στη Σέλτικ θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Ντάρυλ Μέρφι. Ο πρώην παίκτης της Σάντερλαντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «καθολικούς», που θα τον κρατήσει στο Χάμπντεν Πάρκ, μέχρι το καλοκαίρι του 2013.



«Καθολικός» ο Μέρφι

Ο πανύψηλος επιθετικός (1,91 μ.) είναι η τέταρτη μεταγραφή της ομάδας του Νιλ Λένον, μετά από αυτές των, Τσά Ντου Ρι, Τζο Λέντλι και Τσάρλι Μέλγκριου, στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος, αλλά και να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για τα προκριματικά του οποίου θα αντιμετωπίσει την πορτογαλική Μπράγκα.

Ο 27χρονος στράικερ ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της γενέτειράς του, Γουότφορντ και το 2005 αποκτήθηκε από τις «μαύρες γάτες», στις οποίες άνηκε μέχρι σήμερα. Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός, αρχικά στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και στη συνέχεια στην Ίπσουιτς, όπου είχε 18 συμμετοχές και 6 γκολ.

Η επίσημη παρουσίαση του από την Σέλτικ αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, σε συνέντευξη Τύπου, που έχει προαναγγείλει η δευτεραθλήτρια Σκωτίας.

TAGS: