Νιούτζεντ: «Θέλω να μείνω»

Δεν τον ενοχλεί που θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ντέιβιντ Νιούτζεντ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Πόρτμουθ, ενώ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ομάδας.



Νιούτζεντ: «Θέλω να μείνω»

Ο 25χρονος ανήκει στους «πομπέις» από το 2008, όταν και αποκτήθηκε έναντι 6 εκατ. λιρών. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος με τη Μπέρνλι. Έχοντας συμπληρώσει μόλις έξι εμφανίσεις στο «Fratton Park», τη νέα χρονιά θα απολαύσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Στιβ Κότεριλ, ο οποίος σχεδιάζει τα πλάνα της ομάδας γύρω από αυτόν. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν υπήρξαν προτάσεις για μένα, οπότε είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην Πόρτσμουθ» τόνισε ο Νιούτζεντ που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

«Μίλησα με τον προπονητή. Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ήμουν ο πρώτος που έφτασα στο προπονητικό κέντρο γιατί ήθελα να κάνω καλή εντύπωση. Μίλησα με τον τεχνικό και μου είπε τα σχέδιά του για την ομάδα. Μου ακούστηκαν καλά και ήθελα να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Είμαι ποδοσφαιριστής της Πόρτσμουθ και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» κατέληξε.

TAGS: