Μπενίτεθ: «Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο»

Με το σκεπτικό πως η Σπάρτα Πράγας θα προβάλει τεράστια αντίσταση και θα έχει το κίνητρο της πρόκρισης εις βάρος των Πρωταθλητών Ευρώπης, προετοίμασε την Τσέλσι, ο Ράφα Μπενίτεθ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Πέμπτης για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.   



Μπενίτεθ: «Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο»

Οι «μπλε» του Λονδίνου φιλοξενούνται από τη Σπάρτα στην πρώτη αγωνιστική και ο Μπενίτεθ φρόντισε να… περάσει το μήνυμα στους παίκτες του, όπως τόνισε και ενώπιων των εκπροσώπων του Τύπου.

«Βρισκόμαστε σε μια πολύ ωραία πόλη, όπου θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα για μια εξαιρετική και πολύ σημαντική διοργάνωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Πράγα. Προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο μετά τον αποκλεισμό μας από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν υποτιμούμε το Europa League. Παίζουμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα και έχω προνοήσει ώστε οι ποδοσφαιριστές μου να καταλάβουν ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε κατακτήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση, το 2004, όντας στον πάγκο της Βαλένθια, αλλά όπως δήλωσε, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα καταφέρει και με την Τσέλσι, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

«Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παρόν και το μέλλον και όχι το παρελθόν. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που θα έχει εξελίξεις σε τρεις μήνες. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στη διοργάνωση που συμμετέχουμε» ήταν τα λόγια του.