“Valley Express” ελέω... Ντίκσον

Εν αναμονή του... ντέρμπι ανάμεσα στην Λιντς και την Μίλγουολ που θα γίνει την Δευτέρα και μεταδίδεται τηλεοπτικά, υπάρχει σήμερα η υπόλοιπη αγωνιστική της Λιγκ1. Ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Τσάρλτον και Τζίλιγχαμ...



“Valley Express” ελέω... Ντίκσον

Ο Ντίκσον και η... μεταγραφή

Ένα είδος αντιπαλότητας υπάρχει στο παιχνίδι μεταξύ της Τσάρλτον και της Τζίλιγχαμ το επονομαζόμενο ως «Valley Express». Οι δυο ομάδες δεν είναι στην ίδια πόλη (η Τσάρλτον στο Λονδίνο και η Τζίλιγχαμ στο Κεντ) αλλά η μεταγραφή του Κρις Ντίκσον στην Τσάρλτον (όπου ενδιαφερόταν έντονα η Τζίλιγχαμ) έφερε μια αντιπαλότητα μεταξύ των διοικήσεων. Μάλιστα η διοίκηση της τελευταίας υποστηρίζει ότι χάνει συνεχώς οπαδούς από την Τσάρλτον. Πάντως, ο Κρις Ντίκσον αυτήν την περίοδο είναι δανεικός στην Τζίλιγχαμ (!) αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ομάδα που ανήκει.

 

Υπήρξε... θέμα

Το βασικό θέμα που προέκυψε πάντως μέσα στην τρέχουσας εβδομάδα είναι κάποιες δηλώσεις του πρώτου σκόρερ της Γουόλσολ, Τρόϊ Ντίνεϊ για την αδιαφορία των συμπαικτών του στα παιχνίδια από την στιγμή που η ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς στόχους. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πολλοί παίζουν πλέον για την πάρτη τους και την προσπάθεια για ένα καλύτερο συμβόλαιο.

 

Φυσικά τις δηλώσεις αυτές, δεν της άφησε ασχολίαστες ο βοηθός προπονητή, Μάρτιν Ο’ Κόνορ που υποστήριξε ότι υπάρχει απογοήτευση και από τον προπονητή, Κρις Χάτσινγκς που βγήκε μπρος τα έξω το τι λέγεται και γίνεται στα αποδυτήρια και είναι πολύ πιθανόν ο παίκτης να τιμωρηθεί από την ομάδα (ίσως και με διακοπή συμβολαίου).

 

Το όλο θέμα πιθανόν να επηρεάσει, την στιγμή που σήμερα υποδέχεται την Κόλτσεστερ. Μια αναμέτρηση που όλα είναι μοιρασμένα αναφορικά με την προϊστορία. ΟΙ δυο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο σε πλαίσιο πρωταθλήματος, μετρώντας από 19 νίκες έκαστως και 15 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

 

Τίποτα δεν είναι όπως... παλιά

Υπό άλλες εποχές το παιχνίδι Μίλτον Κέϊνς Ντονς-Σαουθάμπτον θα ήταν παιχνίδι της Πρέμιερ. Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για διαδοχικά χρόνια στα μεγάλα σαλόνια (από την σεζόν 1992-93 ως 1999-2000) στην μεγάλη κατηγορία, όταν όμως η Ντονς ήταν η... Γουίμπλετον. Η νέα ονομασία του συλλόγου, έφερε την ίδρυση μιας νέας... Γουίμπλετον που πλέον αγωνίζεται στην Κόνφερενς.

 

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Τρανμίρ-Χάρτλπουλ 0-0 (19/3/2010)

Γέοβιλ-Μπρίστολ Ρόβερς

Γουίκομ-Έξετερ

Γουόλσολ-Κόλτσεστερ

Λέϊτον Όριεντ-Χάντερσφιλντ

Μ.Κ. Ντονς-Σαουθάμπτον

Όλνταμ-Μπραϊτον

Σαουθέντ-Καρλάϊλ

Σουίντον-Νόριτς

Στόκπορτ-Μπρέντφορντ

Τσάρλτον-Τζίλιγχαμ

Λιντς-Μίλγουολ (21/3/2010)